La FADO

Qui som

5 equipaments de dia

250 usuaris atesos l’any

20 professionals

La Fundació Assistencial d'Osona (FADO) és una institució sense ànim de lucre, experta i professionalitzada en l'atenció personal i social, principalment al col·lectiu de la gent gran.

Donem resposta a les necessitats d'atenció, suport i educació amb l'objectiu d'assolir un envelliment satisfactori, promocionar l'autonomia de les persones i la seva assistència quan es troben en situació de dependència. També donem suport als seus cuidadors des d'una vessant psicosocial i formativa.

La FADO neix l'any 2011 a partir de la col·laboració de tres entitats osonenques molt arrelades a la comarca: la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Fundació Alfons Carbonell 'El Cedre'. Una aliança fruit de la necessitat de promoure serveis de proximitat de qualitat i professionals a la comarca, amb el valor afegit de les institucions promotores, i amb la visió d'esdevenir un referent en la innovació de l'assistència a aquests col·lectius a Osona.

Els nostres serveis

Gestiona diferents equipaments de règim diürn, oberts a la comunitat, on s'ofereix un ampli ventall de serveis i programes de suport a les persones grans. Fins a principis del 2021, la FADO també gestionava el Servei d’Atenció Domiciliària públic d’Osona.

El nostre equip

A la FADO treballem prop d’una vintena de professionals qualificades amb diferents perfils: terapeutes ocupacionals, gerocultores, auxiliars, fisioterapeutes... Un equip interdisciplinari que ens permet donar la millor atenció i adequar el servei a les necessitats concretes de cada persona i de cada entorn familiar:

El Patronat

  • Anna Erra i Solà (presidenta)
  • Àlex Garrido i Serra (vicepresident)
  • Margarita Franch i Ferrés (vocal)
  • Núria Homs i Molist (vocal)
  • Daniel Pérez Gallardo (vocal)
  • Pere Prat i Boix (vocal)