Destaquem

Centres de dia

Activitats per a totes les edats amb música, bombolles i cinema

Les activitats intergeneracionals entre gent gran i infants són molt beneficioses per ambdós col·lectius i permeten un intercanvi d'experiències molt positives. El Centre de dia Sant Jordi de Vic i l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga n'han realitzat dues recentment per posar en contacte petits i grans.

+ Llegir més

Centres de dia

Celebrem el Carnaval als nostres centres

El Centre de dia Sant Jordi i els Espais Activa't han organitzat durant les últimes setmanes diverses activitats per gaudir de l'arribada del Carnaval.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Els interessos de l’usuari en el centre de l’atenció

El Centre de dia Sant Jordi impulsa el model d'Atenció Integral Centrada en la Persona (AICP) des de fa gairebé cinc anys. Per això, quan l'equip del centre prepara les activitats per als usuaris té en compte la història de vida, els gustos i les preferències de cada persona.

+ Llegir més

Estructura amb fotos a l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga
Xarxa Activa't

Una mirada al 2018 des dels Espais Activa’t

Els espais de la Xarxa Activa't han aprofitat els primers mesos de l'any per treballar la reminiscència amb les persones usuàries a través de fotografies dels bons moments de 2018.

+ Llegir més

Centres de dia

Més de 200 usuaris es beneficien cada any dels serveis d’atenció diürna

L'equip de professionals de la FADO gestiona sis equipaments de règim diürn que ofereixen activitats i programes de suport per a persones grans: els centres integrats a la Xarxa Activa't i el Centre de dia Sant Jordi de Vic.

+ Llegir més

Centres de dia

Foment d'activitats relacionades amb els gustos i les preferències dels usuaris

El Centre de dia Sant Jordi disposa des de fa uns mesos d'un racó de cosir i fer labors. El funcionament d'aquest espai permet adaptar l'oferta d'activitats del centre a les preferències i gustos de les persones usuàries seguint el model d'atenció centrada en la persona.

+ Llegir més

Visita a Sant Julià de Vilatorta amb l'alcalde Joan Carles Rodríguez
Atenció domiciliària

Visites als ajuntaments de Sant Julià i Santa Eugènia

Les instal·lacions de les oficines municipals de Sant Julià de Vilatorta i Santa Eugènia de Berga van obrir les seves portes als Espais Activa't de cada població per apropar el dia a dia dels ajuntaments als usuaris de cada centre.

+ Llegir més

Fundació

La Memòria anual de la FADO, ara en format interactiu

Ja està disponible la Memòria d'activitat i balanç social 2017 de la Fundació Assistencial d’Osona. La publicació, que fins ara s’editava en PDF, estrena enguany un nou format tipus web responsiu.

+ Llegir més

Atenció domiciliària

Bones festes i feliç any nou!

En dates tan especials, des de la FADO us desitgem el millor per les festes nadalenques. Aquests dies, com sempre, donar salut i atenció és el millor regal que podem fer.

+ Llegir més

Xarxa Activa't

La gent gran de Santa Eugènia de Berga visita Olost

Els usuaris del casal i del grup d'envelliment actiu de l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga van fer una sortida a Olost per conèixer el municipi i el seu entorn.

+ Llegir més