El grup d’Envelliment Actiu de Gurb visita Santa Eugènia de Berga

La trobada va consistir en la realització de diversos reptes de memòria i un berenar a càrrec del casal d'avis del municipi


Els usuaris dels Espais Activa't de Gurb i Santa Eugènia de Berga es van retrobar aquest mes de maig per compartir activitats de memòria i un berenar.

La trobada va reunir una trentena de persones i es va fer a Santa Eugènia de Berga el passat divendres 17 de maig, quan usuaris de Gurb van tornar la visita que els veïns de Santa Eugènia els havien fet un any enrere. 

Primer, la gent gran va participar en diversos reptes de memòria preparats pel coordinador dels centres amb l'objectiu de passar una bona estona plegats i fer créixer la confiança i coneixença entre els participants. Després, el casal d'avis de Santa Eugènia de Berga va convidar tothom a berenar.

La voluntat d'aquesta activitat va ser fomentar el coneixement entre grups que formen part d'un mateix programa. En paral·lel, durant el berenar, alguns participants també van compartir amb la resta de persones alguns dels seus talents amagats, ja fos cantant la cançó del ColaCao o recitant poesia, el que va ser una bona oportunitat per fer aflorar les capacitats personals.

Compartir:

Un moment del berenar amb el casal d'avis de Santa Eugènia de Berga