La Xarxa Activa't promou activitats conjuntes amb la comunitat

L'objectiu d'aquestes tres activitats va ser posar en valor la col·laboració amb altres institucions, grups, serveis i persones del mateix municipi


L'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta va acollir un taller d'elaboració de rams en col·laboració amb la Xarxa Activa't del Consell Comarcal d'Osona. L'activitat es va dur a terme en el marc de la Setmana de la Gent Gran i va reunir usuaris de l'espai i persones del casal d'avis del municipi que van aprendre a elaborar un ram amb les seves pròpies mans a partir de plantes i flors collides al bosc per un grup de voluntaris.

A Sant Quirze de Besora, el Grup d'Envelliment Actiu de l'Espai Activa't va tancar el cicle de caminades saludables que feia cada dimecres amb el suport de l'equip del Centre d'Atenció Primària del municipi i la companyia de gent gran del casal de Sant Quirze i altres participants del poble. Els participants han quedat molt satisfets de les deu caminades que han fet, ja que hi ha participat més gent que l'any anterior i s'ha augmentat i diversificat el nivell de cada ruta.

L'Espai Activa't de Gurb, per la seva banda, va celebrar amb els seus usuaris un taller autogestionat de begudes fredes. Al matí, s'han tastat batuts i a la tarda s'ha fet el mateix amb tres o quatre varietats de sucs diferents.

L'objectiu d'aquestes tres activitats, que es van dur a terme el passat 12 de juny, va ser posar en valor la col·laboració amb altres institucions, grups, serveis i/o persones del mateix municipi, donant a conèixer l'esperit de la Xarxa Activa't i la sensació de grup i de projecte col·lectiu.

Compartir: