Tallers de batuts a la Xarxa Activa't


Els Espais Activa't de Gurb, Sant Quirze de Besora i Sant Julià de Vilatorta han organitzat diverses sessions d'elaboració de sucs i batuts frescos per fer passar la calor de l'estiu.

El taller de sucs de Gurb es va celebrar el 12 de juny amb una sessió dirigida al matí i una sessió amb alguns familiars a la tarda. En el cas de Sant Quirze de Besora, l'activitat va tenir lloc el 27 de juny i les tretze persones que hi van participar van decidir quines receptes volien preparar i qui portaria cada ingredient. Finalment, l'1 i 2 de juliol, l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta va fer una sessió doble de matí i tarda amb un total de 30 persones.

Als diversos tallers, es van poder tastar una gran varietat de sucs i de batuts amb llet i amb fruites i verdures de temporada que van permetre conèixer alguns sabors desconeguts. L'objectiu d'aquestes activitats va ser refrescar els usuaris i generar un intercanvi de coneixements i d'experiències interessants entre els diferents participants, a més de reforçar la memòria gustativa i olfactiva.

Compartir: