Nadales, poemes i un conte a Sant Julià de Vilatorta

L'espai de promoció de l'autonomia del municipi va acollir tant el dilluns 16 com el dimarts 17 de desembre una cinquantena de persones entre nens i nenes i usuaris del centre


Els usuaris de l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta van rebre aquest desembre la visita dels alumnes de primer i segon de l'Escola Bellpuig i dels infants més grans de l'escola bressol Patuleia per donar tots junts la benvinguda a les festes nadalenques.

L'espai de promoció de l'autonomia va acollir tant el dilluns 16 com el dimarts 17 de desembre una cinquantena de persones entre nens i nenes i usuaris del centre. En tots dos casos -el dilluns els alumnes de l'Escola Bellpuig i el dimarts els de la Patuleia-, els infants van interpretar un seguit de cançons i poemes de Nadal, mentre que la gent gran va respondre demostrant el seu talent amb la lectura col·lectiva del conte de La rateta que escombrava l'escaleta.

Tots els participants van mostrar-se contents per poder mostrar les seves habilitats i descobrir les dels altres en una trobada conjunta d'intercanvi que també va permetre treballar l'expressió i la concentració de la gent gran.

Compartir: