Els Espais Activa't celebren el Dijous Llarder i el Carnaval

El centre de Sant Julià de Vilatorta va visitar i rebre la visita d'infants, mentre que a Sant Quirze de Besora es va organitzar una caminada fins a Montesquiu


L'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta va ser un dels primers en donar la benvinguda al Carnestoltes amb dues activitats intergeneracionals. El dilluns 17 de febrer, algunes persones usuàries del centre van visitar l'Escola Bressol Patuleia per celebrar una desfilada espontània amb música i barrets, tant amb els que portaven els nens i nenes com els que s'havien fet els usuaris a l'espai. El divendres 21 de febrer, va ser el centre de la Xarxa Activa't el que va rebre la visita dels infants, en aquest cas dels alumnes de P5 de l'Escola Bellpuig, que van fer una desfilada amb les seves disfresses i van gaudir també amb els barrets dels usuaris.

A Sant Quirze de Besora van celebrar el Dijous Llarder el 20 de febrer amb la participació d'una trentena d'usuaris dels grups de gimnàstica que hi ha a l'espai de La Cooperativa i del Grup d'Envelliment Actiu de l'Espai Activa't. Els participants van fer una caminada de tres quarts d'hora fins a la Font d'En Nando, a Montesquiu i, un cop allà, i després d'una petita sessió de gimnàstica, cadascú es va poder menjar el seu entrepà en un esmorzar a l'aire lliure.

Les activitats intergeneracionals i les trobades amb altres grups de gent gran pretenen fomentar el coneixement entre ells i l'intercanvi d'experiències.

Compartir: