La "nova normalitat" al Centre de dia Sant Jordi de Vic


El Centre de dia Sant Jordi de Vic ja desenvolupa les seves activitats dins l'anomenada fase de "nova normalitat" amb l'aplicació de totes les mesures de prevenció i seguretat de forma acurada.

Aquest centre de dia públic de l'Ajuntament de Vic ha pogut anar reprenent el ventall de serveis que oferia abans de la pandèmia, des de l'assistència i recolzament a les activitats de la vida diària, passant per programes d'intervenció terapèutica, activitats socio-recreatives, manutenció o cures de salut. S'ha reobert amb una trentena de persones usuàries.

Cada dia, es fa seguiment i control a tots els usuaris amb la realització d'un check list de símptomes (presa de temperatura i constants, etc.), així com també se segueixen els protocols amb unes estrictes mesures de seguretat: distància, higiene de mans, mascareta, neteja de superfícies....

La reobertura dels centres d'atenció diürna és una molt bona notícia però cal seguir extremant la prudència i responsabilitat per seguir protegint als nostres usuaris que són el col·lectiu més vulnerable a la COVID-19.

Compartir: