El Centre de dia Sant Jordi recupera els tallers de cuina

Des de la seva reobertura, el Centre de dia Sant Jordi ha recuperat progressivament les seves activitats amb l'aplicació de totes les mesures de prevenció i seguretat


Les persones usuàries del Centre de dia Sant Jordi de Vic van poder elaborar unes postres saludables i refrescants en la represa dels tallers de cuina, una de les nombroses activitats que ha recuperat el centre des de la seva reobertura en el marc de la 'nova normalitat'.

La tornada dels tallers de cuina a l'agenda d'activitats del Centre de dia Sant Jordi va tenir lloc a mitjans d'agost amb l'elaboració conjunta d'una macedònia de fruites.  Equipats amb guants i mascareta, els usuaris van pelar i barrejar les diverses fruites que volien incloure en aquest plat fresc i ple de vitamines tan recomanable per fer front a les altes temperatures. Un cop elaborada, tots els usuaris van poder assaborir-la.

Amb aquesta activitat, es fomenta la realització d'accions fàcils i habituals en la vida de cada usuari. Des de la seva reobertura, el Centre de dia Sant Jordi ha recuperat progressivament les seves activitats amb l'aplicació de totes les mesures de prevenció i seguretat. Cada dia es fa seguiment i control a tots els usuaris amb la comprovació de símptomes i el seguiment de protocols amb unes estrictes mesures de seguretat, com la distància, la higiene de mans, la mascareta o la neteja de superfícies, entre d'altres.

Compartir: