Tret de sortida de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social

El primer webinar de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social a Vic se celebrarà aquest dimecres 23 de setembre, de 16:00 a 17:30 hores, i tractarà la ‘Transformació Digital en Atenció Primària Comunitària’


Amb motiu del 10è aniversari de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social a Vic i en el context de la situació actual, enguany s’ha preparat un programa de webinars distribuïts en quatre sessions de tarda, del 23 de setembre fins el 21 d'octubre, que comptaran amb la participació de ponents experts sobre diferents àmbits temàtics.

El primer webinar de les Jornades R+D+I TIC Salut i Social a Vic se celebrarà aquest dimecres 23 de setembre, de 16:00 a 17:30 hores, i tractarà la ‘Transformació Digital en Atenció Primària Comunitària’. La participació al webinar és gratuïta però cal inscripció prèvia. Totes les sessions seran en línia i giraran entorn de la mateixa temàtica: 'Transformació digital al sistema sanitari i social davant del repte de la pandèmia'.

La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic coorganitza les jornades juntament amb la Fundació TIC Salut Social, el Consorci Hospitalari de Vic, l'Institut Català de la Salut, l'EBA Vic, l'EBA Centelles i la Fundació Althaia. La secretaria tècnica de les jornades va a càrrec de la Fundació d'Osona per a la Recerca i l'Educació Sanitàries (FORES).

Compartir: