Així hem celebrat la Diada de Sant Jordi

Roses, literatura i manualitats van omplir el Centre de dia Sant Jordi i els Espais Activa't aquest divendres per oferir als seus usuaris una Diada divertida i plena d'alegria.  


El Centre de dia Sant Jordi va celebrar una Diada plena d'actes i ambient primaveral. Durant el matí van tenir lloc un taller de reminiscència, on tothom va poder explicar i compartir com havien celebrat la Diada al llarg de la seva vida i quins records en tenien, i uns Jocs Florals, en què es van atorgar tres premis (englantina d'or, englantina de plata i flor natural) als millors poemes llegits pels usuaris i es va obsequiar els guanyadors amb un llibre i un diploma.

La regidora de Benestar i Família de l'Ajuntament de Vic, Núria Homs, va visitar el centre al migdia per lliurar roses als usuaris amb unes targetes realitzades per ells mateixos. La jornada es va tancar a la tarda amb una lectura teatralitzada de la llegenda de Sant Jordi amb professionals i persones usuàries, i una partida de bingo musical.

Col·laboració amb el territori als Espais Activa't

A Santa Eugènia de Berga, els alumnes de l'escola Jacint Verdaguer van donar als usuaris de l'Espai Activa't roses per a la solapa, punts de llibre i un recull de poemes, un gest que les persones usuàries van correspondre amb un pòster d'un drac gegant perquè el col·loquessin al col·legi.

L'Espai Activa't de Gurb va muntar una parada per mostrar les manualitats (punts de llibre, dracs...) i un poema fets pels usuaris i va comptar amb la visita de l'escriptora i dibuixant Mercè Arànega i el donatiu d'algunes manualitats fetes pels alumnes de les escoles de Gurb.

Els usuaris de l'Espai Activa't d'Olost va elaborar una decoració floral pel centre amb ampolles de plàstic. Els alumnes de l'escola bressol Estel i de l'escola Terra Nostra també van col·laborar amb l'Espai Activa't amb motiu de la Diada de Sant Jordi i els van fer arribar diverses manualitats i unes targetes en què recollien el valor que tenien els avis per cadascun d'ells.

Compartir:

Lectura teatralitzada al Centre de dia Sant Jordi
Pòster i roses de solapa a Santa Eugènia de Berga i parada de Sant Jordi a Gurb
Decoració floral a Olost