Què pensen els infants sobre els seus avis?

L'Espai Activa't d'Olost ha decorat la tanca exterior del centre amb targetes fetes pels alumnes de l'escola Terra Nostra en què es posa en valor el paper de la gent gran.


Les persones usuàries de l'Espai Activa't d'Olost van rebre, en el marc de la Diada de Sant Jordi, un recull de targetes fetes pels alumnes de l'escola Terra Nostra plena de frases sinceres i emotives. A cada targeta, un alumne explicava què suposava per ell la figura dels seus avis i què destacava de la seva relació amb ells.

Un mes després, s’ha decidit amb el suport de l’escola col·locar tots els missatges rebuts a la tanca que delimita la zona exterior del centre. D’aquesta manera, les persones usuàries poden veure-les llegir-les a l’espai del jardí de l’entrada i suposa, més enllà de la decoració, un gest simbòlic i representatiu de la unió entre persones de diverses edats del municipi.

Després d’aquesta activitat, impulsada per l’escola i el centre, el treball intergeneracional entre gent i gran i nens i nenes tindrà continuïtat amb noves activitats conjuntes.

Compartir: