Celebrem la revetlla de Sant Joan

El Centre de dia Sant Jordi va organitzar aquest dimecres diverses activitats perquè els seus usuaris gaudissin de la revetlla de Sant Joan amb els símbols de la festa: la flama del Canigó, les fogueres, la coca de Sant Joan i els petards.


La revetlla de Sant Joan és una de les festivitats més esperades del calendari. Per celebrar-la com cal, el Centre de dia Sant Jordi va preparar aquest dimecres 23 de juliol un seguit d’activitats per omplir el centre de l’ambient propi del solstici d’estiu.

Els usuaris del centre van participar d’un taller de reminiscència en què van recordar com celebraven habitualment el dia de Sant Joan i la història de la flama del Canigó. Durant el matí, també van prendre part d’un taller de cuina per aprendre a fer la coca de Sant Joan.

El foc i els petards van fer acte de presència al centre amb mesura i seguretat. Les persones usuàries van escriure desitjos i els van cremar posteriorment a la foguera abans de poder gaudir des de la distància d’un petit espectacle amb fonts de llum.

Compartir: