La Xarxa Activa’t no s’atura durant l’estiu

Els centres de la Xarxa Activa't han engegat la temporada d'estiu amb una programació farcida d'activitats.


Al llarg d'aquests darrers dos mesos, els usuaris i usuàries de l'Espai Activa't de Gurb han realitzat diverses activitats, com ara un taller de pintura amb els ulls tapats i música de fons per treballar els sentits i les emocions o l'elaboració i disseny d'un estoig personalitzat per guardar el material necessari. També han celebrat la tradicional crema de desitjos.

A l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta han visitat els nens i nenes de l'escola bressol del propi municipi. Així mateix, van celebrar Sant Joan acompanyats de l'animació de Cinto, un voluntari que amenitza alguns matins i tardes dels usuaris i usuàries amb la seva música. Una experiència d'allò més divertida!

Preparar un joc dinàmic, dissenyar una senyera amb diferents materials i l'elaboració d'un bloc individual de les activitats cognitives treballades al centre durant tot l'any han estat algunes de les activitats que s'han dut a terme a l'Espai Activa't d'Olost.

Pel que fa a l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga, han realitzat diversos tallers de manualitats per despertar la creativitat i treballar la imaginació. Han confeccionat diferents dibuixos amb l'ajuda de colors, gomets i altres materials. El resultat és increïble!

A l'Espai Activa't de Sant Quirze de Besora, els usuaris i usuàries han desitjat bona Festa Major al grup d'envelliment actiu a través de les xarxes socials. Així mateix, cada dimarts, han fet caminades que els hi ha permès descobrir diferents racons i indrets del poble.

A banda de les diferents activitats, tots els centres continuen fent arribar cartes i missatges positius i esperançadors als nens i nenes ingressats a l'Hospital Sant Joan de Déu, una iniciativa impulsada per l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga que ja compta amb la complicitat de la resta de centres de la Xarxa Activa't.

Compartir: