El Centre de dia Sant Jordi celebra la Festa Major de Vic

Durant dues setmanes, les persones usuàries del Centre de dia Sant Jordi han viscut l'ambient festiu de la ciutat amb un ampli ventall d'activitats tant tradicionals com més modernes, totes elles ben divertides.


Un programa d'actes amb prop d'una vintena d'activitats va portar al Centre de dia Sant Jordi tota la disbauxa de la Festa Major de Vic. Des del dilluns 28 de juny fins al divendres 9 de juliol, el centre es va inspirar en els actes de la ciutat per fer-ne una versió més casolana i en petit comitè adreçada als seus usuaris.

L'ampli ventall d'activitats va començar amb una ruta turística pel centre històric de Vic. La resta d’activitats, celebrades al propi centre, van incloure moltes propostes de caire tradicional, com un concurs de colles sardanistes, la visita del Capgròs, el ball de bastons, el campionat de bitlles i petanca o una cantada d'havaneres.

El vermut de Festa Major, la xocolatada, el bingo musical, la Crida o el taller d'artesania també van ser activitats molt ben rebudes pels usuaris, que van gaudir de valent de la Festa Major de Vic en un ambient d’entusiasme i amb totes les mesures de seguretat necessàries.

Compartir:

Visita del Capgròs
Ball de bastons i campionat de bitlles
Sardanes