Fem cartes amb missatges positius per als infants ingressats

Els centres de promoció de l'autonomia que formen part de la Xarxa d'envelliment actiu d'Osona (Xarxa Activa't) han impulsat un nova iniciativa que consisteix en fer arribar cartes als nens i nenes ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.


Les cartes es fan arribar a través del correu electrònic de l'equip de voluntariat i inclouen missatges positius, anècdotes i contes. Així mateix, les persones residents comparteixen sentiments i emocions i expliquen com ha estat la seva experiència al voltant de la COVID-19. Cada persona escriu el text a mà i hi posa el seu toc artístic (dibuixos, relleus amb diferents materials, color...). 

La proposta, que té per objectiu enviar missatges positius i esperençadors als nens i nenes ingressats, va sorgir de la mà de l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga i, posteriorment, s'hi van sumar la resta de centres (Gurb, Sant Julià de Vilatorta, Olost i Sant Quirze de Besora). És previst que la iniciativa tingui continuïtat en el temps i que aquest projecte segueixi teixint complicitats. 

Compartir: