Esport i germanor en les olimpíades del Centre de dia Sant Jordi

Amb motiu de les olimpíades, el Centre de dia Sant Jordi ha acollit una gran varietat d'activitats, agrupades en tres modalitats diferents: esports en equip, activitats individuals i proves d'atletisme.


L'activitat física és clau per tenir una bona salut i prevenir possibles malalties, especialment en les persones grans. Al Centre de dia Sant Jordi n'estem plenament convençuts, per això, integrem en el nostre programa activitats i esdeveniments vinculats amb l'esport.

En aquest sentit, del 16 al 18 d'agost, el Centre de dia Sant Jordi ha acollit les olimpíades, unes jornades que combinen activitat física i entreteniment. Durant tres dies, les diferents instal·lacions han acollit prop d'una vintena d'activitats, que es poden classificar en tres modalitats: atletisme, esport en equip i esport individual.

Pel que fa a les activitats emmarcades en la categoria d'atletisme, els usuaris i usuàries han realitzat diverses proves per treballar diferents capacitats físiques (velocitat, flexibilitat, força i resistència). Una cursa de 10 metres llisos, relleus, salt de llargada i llançaments de disc en són alguns exemples. A més, també han participat en una cursa d'obstacles. Una jornada esportiva d'allò més complerta!

Bàsquet, futbol, vòlei i handbol han estat els esport escollits en la categoria d'activitats en equip. A banda de les proves atlètiques i les activitats d'esport en equip, les olimpíades també han inclòs competicions individuals (gimnàstica rítmica, ciclisme, tir esportiu, golf...).

Les activitats han comptat amb la participació de tots els usuaris que, juntament amb els professionals, han animat a la resta de companys i companyes. L’entrega de medalles i un petit vermut han clos les jornades. 

Compartir: