La Xarxa Activa’t es prepara per a la tardor

S'acosta l'inici de la tardor i els Espais Activa't ja han començat a ambientar les seves instal·lacions amb elements característics d’aquesta estació de l’any: fulles, bolets i paraigües.


La tardor ja és a tocar i la Xarxa Activa't ja es prepara per donar la benvinguda a aquesta època de l'any en què les tardes s'escurcen i el fred comença a treure el nas. Ho fa decorant els seus espais i racons amb elements tardorencs que les persones usuàries han confeccionat en diferents tallers manuals.

A l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta, els usuaris i usuàries del centre han participat en un taller per posar color, amb l'ajuda de pintures i bastonets, a fulles d'arbres dibuixats prèviament.

L'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga ha ambientat les seves instal·lacions amb diferents classes de bolets (rovellons, llenegues...). També ha omplert les parets amb paraigües de totes mides i colors.

Elaborades seguint la tècnica del puntillisme, pintades amb retoladors, decorades amb colors difuminats... A l'Espai Activa't d'Olost han decorat les seves instal·lacions amb fulles creades a partir de diferents tècniques. El resultat: una explosió de colors i textures!

Compartir: