Dia Internacional de la Gent Gran a la Xarxa Activa't

Avui és el Dia Internacional de la Gent Gran. Per commemorar aquesta celebració, els centres de la Xarxa Activa’t han organitzat diverses activitats vinculades amb el tema. 


Als Espais Activa’t de Gurb i Santa Eugènia de Berga la poesia ha estat la protagonista del Dia Internacional de la Gent Gran. Els usuaris han compartit amb els seus companys diversos poemes relacionats amb aspectes com la vellesa i la tardor. A l’Espai Activa’t de Gurg també han debatut sobre els costums i tradicions de les persones grans i què suposa fer-se gran. 

D’altra banda, les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Julià de de Vilatorta han visualitzat un vídeo sobre el paper que tenen les persones grans a la societat actual. Una sessió de música i un ambient immillorable han tancat la jornada. 

Finalment, aprofitant que també era el Dia internacional de la Música, els usuaris i usuàries de l’Espai Activa’t de Santa Eugènia de Berga han elaborat la lletra d’una cançó i l’han musicada. Precisament la música ha estat un dels ingredients principals d’aquesta jornada a tots els centres de la Xarxa Activa’t. Cançons com la Balanguera, l’Emigrant o sardanes han amenitzat les celebracions. 

Acompanyem i promovem un bon tracte per a la gent gran 

Des de fa anys, la FADO gestionem diferents equipaments en els quals s'ofereixen diversos serveis i programes de suport a les persones grans. Afavorir hàbits saludables i actituds positives envers l'envelliment, integrar les persones grans en la comunitat, promoure un envelliment actiu en un entorn segur i impulsar un model d'atenció centrat en la persona són alguns dels nostres objectius. Avui, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Grans, volem recordar que cal seguir vetllant, entre tots, per una tercera edat digna i segura. 

Compartir: