El riure com a teràpia

L’Espai Activa’t Sant Julià de Vilatorta ha participat, aquest dilluns, en una taller de risoteràpia-clown a càrrec de Montse Galobardes. La sessió s’emmarca dins la programació d’activitats del mes d’octubre. 


El riure ens ajuda a relaxar-nos, a alliberar l'estrès, a desinhibir-nos i a millorar el nostre estat anímic i psicològic. A l'Espai Activa't n'estan plenament convençuts i, per això, han organitzat un taller de risoteràpia-clown.

La sessió, dirigida per Montse Galobardes, ha permès a les persones usuàries treballar el seu estat intern, millorar la cohesió grupal i potenciar la imaginació i la creativitat a través de diferents exercicis i activitats dinamitzades. Formes variades amb globus, cartes, jocs, música... i molt més!

Un taller que ha comptat amb una participació molt activa per part de les persones usuàries, que han pogut gaudir d'una bona estona i riure de valent. Donat l'èxit de l'activitat, l'Espai Activa't de Sant Julià preveu poder donar continuïtat a aquest tipus de teràpia, que aporta múltiples beneficis tant físics com mentals.

Compartir: