Els Espais Activa't celebren el seu 5è aniversari

Més de 200 persones van participar divendres 22 d'octubre a la celebració del cinquè aniversari dels Espais Activa't d'Osona, cinc dels quals gestionats per la FADO.


Ja han passat més de cinc anys des que el projecte Espais Activa't va començar a caminar a Osona, l'abril del 2016, de la mà del Consorci d'Osona de Serveis Socials. Per celebrar aquesta trajectòria, divendres 22 d'octubre va tenir lloc l'acte de celebració al Pavelló Municipal de Santa Eugènia de Berga.

Els protagonistes de la jornada van ser les més de 200 persones usuàries d'aquests espais de 13 municipis, que van poder gaudir d'un acte lúdic conduit per l'actor Xevi Font en el qual hi van tenir lloc monòlegs, balls, teatre, activitats compartides i una zona de photocall.

El president del Consell Comarcal d'Osona, Joan Carles Rodríguez, qui coneix bé el projecte perquè va néixer durant el període de la seva vicepresidència a l'Àrea d'Atenció a les Persones, va posar en valor aquests centres com "espais per compartir on els usuaris en són les veritables ànimes".

Per la seva banda, el conseller delegat d'Acció Social, Rafa Cuenca, va destacar els Espais Activa't com a "referent d'acompanyament i envelliment actiu". Joana Maria Ortega, regidora d'Hisenda, Serveis Socials i Gent Gran de Santa Eugènia de Berga, va donar la benvinguda en representació de l'alcalde del municipi.

Espais Activa't és un projecte d'Osona Acció Social - Consorci d'Osona de Serveis Socials obert a tots els municipis de la comarca. Promou activitats d'envelliment en persones més grans, creant diferents espais formals de trobada entre aquestes persones per tal que comparteixin el seu temps amb altres i aprenguin mútuament i així millorar el seu benestar físic, cognitiu i emocional.

Compartir: