Practiquem activitat física per millorar la nostra salut

Cada dimecres al matí les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Quirze de Besora fan una caminada pels voltants del municipi. La sortida s'emmarca dins el projecte 'Caminades saludables', impulsat per l'Ajuntament i el CAP de la localitat amb la participació de la FADO.


Caminades adaptades a les capacitats de cada persona usuària els dimecres al matí. Aquesta és la proposta impulsada per l'Ajuntament i el CAP de Sant Quirze de Besora per promoure l'activitat física entre la gent gran.

Cada dimecres, les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Quirze es divideixen en dos grups i, en funció de les seves capacitats, fan una caminada que presenta més o menys dificultat. Les passejades transcorren per l'entorn natural del municipi.

En la darrera sortida, en Toño, del CAP de Sant Quirze de Besora, va compartir amb les persones usuàries una sèrie de bons hàbits i recomanacions per mantenir-se en forma.

La iniciativa, que es preveu que s'allargui fins al mes de desembre, ha rebut molt bona acollida per part de les persones usuàries, les quals han quedat molt satisfetes amb les rutes proposades.

Compartir: