Els Espais Activa't elaborem postals nadalenques

Les persones usuàries dels diferents centres de la Xarxa Activa’t participen en la 20ª edició del ‘Gent Gran, Gent Artista’, el concurs de postals de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) on la creativitat, el talent i l'esforç dels usuaris dels serveis associats a aquesta entitat són els grans protagonistes.


Després d'una edició marcada per la pandèmia, el ‘Gent Gran Gent Artista’, el concurs de postals de Nadal de l’ACRA torna i els Espais Activa’t no s’ho han volgut perdre. Les persones usuàries han confeccionat diferents postals amb colors, plastilina i altres materials on apareixen elements propis d’aquesta època de l’any (llums, un estel, un arbre de Nadal decorat amb cintes i boles de colors...). Amb aquesta activitat, els usuaris i usuàries han pogut mostrar el seu do d’artistes i explorar la seva creativitat i imaginació. 

El concurs de l’ACRA té per objectiu mostrar les persones grans com a persones actives, potenciar les seves habilitats i transmetre una imatge de centre actiu en un entorn proper. Inclou diferents premis: a la postal més creativa, a la millor postal de treball artesanal, a la millor postal de treball col·lectiu, a la postal amb més votació popular i al missatge nadalenc més entranyable. La postal més creativa s'editarà com a felicitació de Nadal de l’Associació. 

Us agradaria que una de les nostres postals es convertís en la felicitació de Nadal de l’ACRA? Voteu-la a través del web de l’ACRA. Teniu temps fins al proper dimecres 8 de desembre!

Compartir: