Els Espais Activa't diuen no a la violència de gènere

Els centres de la Xarxa Activa’t han commemorat el 25-N, el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, amb diferents treballs manuals elaborats pels seus usuaris.


L’Espai Activa’t de Sant Julià de Vilatorta ha dissenyat un mural sota el lema "25 de novembre no a la violència” amb el color característic de la lluita feminista, el lila, a més de confeccionar uns ninots amb llana per penjar als diferents espais del centre.

Les persones usuàries de l’Espai Activa’t d’Olost també s’han volgut sumar a aquesta jornada i han confeccionat una pancarta amb un missatge en contra de les injustícies vers les dones, un missatge reivindicatiu que ha anat acompanyat d’una altra manualitat amb pots de vidre per a espelmes.

“Estima’t” o “Jo si que et crec” són alguns dels missatges que les persones usuàries de l’Espai Activa’t de Gurb han volgut plasmar en la silueta d’una mà dibuixada en una cartolina de grans dimensions.

Finalment, l’Espai Activa’t de Santa Eugènia de Berga tampoc s’ha volgut perdre aquesta commemoració i les persones usuàries del centre han elaborat un mural fet a mà d’allò més bonic amb papallones i el llaç característic del feminisme.

Amb totes aquestes manualitats, els centres de la Xarxa Activa’t han aprofitat el 25-N per sumar-se a les reivindicacions de la societat i posar en valor la importància de lluitar contra la violència envers les dones en tots els àmbits.

Compartir: