Decorem els Espais Activa't per Nadal

Els centres de la Xarxa Activa't s'han engalanat amb diferents elements decoratius elaborats per les persones usuàries per donar la benvinguda a les festes.


A l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga han confeccionat un mural per als nens de l'escola Jacint Verdaguer, que els van fer arribar unes postals molt originals desitjant-los-hi un Bon Nadal, i han col·laborat de forma altruista amb la decoració de l'arbre de l'Ajuntament del municipi.

Les persones usuàries de l'Espai Activa't d'Olost també s'han sumat a les activitats per celebrar el Nadal i han creat unes postals amb materials de tota mena (cartolina, teles brillants, purpurina, fils...) per fer-les arribar als infants de l'escola Terra Nostra. També han participat en un taller de recitals de poesia de Nadal.

A Sant Julià de Vilatorta, les persones usuàries han preparat una cançó amb el músic voluntari, en Cinto, i han dissenyat postals nadalenques per desitjar unes molt bones festes a tothom. Així mateix, han decorat l'arbre de Nadal del centre amb cintes, boles i garlandes de colors i unes targetes amb els seus millors desitjos per a l'any 2022.

Compartir: