Celebrem les festes nadalenques

Els Espais Activa't han realitzat diverses activitats per celebrar les festes nadalenques i l'arribada de l'Any Nou.


Les persones usuàries de l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga han elaborat unes campanes de grans dimensions amb teles vermelles i daurades per donar un toc de color a l'arbre de Nadal ubicat a la plaça major del municipi.

Per la seva banda i com ja és tradició, l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta ha celebrat el Nadal amb un bon dinar per a tots els usuaris i professionals. Durant la celebració, la regidora de Serveis socials, Gent gran, Voluntariat, Cooperació i Cultura de l'Ajuntament, Cristina Suñén, i en Cinto, acompanyat de la seva guitarra, van desitjar unes bones festes a les persones usuàries. L'alcalde de Sant Julià, Joan Carles Rodríguez, tampoc es va voler perdre l'ocasió i es va connectar per videoconferència per fer-los arribar els millors desitjos per aquestes dates tan especials.

Finalment, des de l'Espai Activa't de Gurb també es van voler sumar a les activitats nadalenques i van fer cagar el Tió, que va repartir aperitius molt llaminers per a tothom. Així mateix, les persones usuàries van voler tenir un detall pels nens de l'Hospital Sant Joan de Déu i van confeccionar unes postals fetes amb molta cura i amor per donar-los caliu durant la seva estada al centre hospitalari. 

Compartir: