El Centre de dia Sant Jordi tanca unes festes plenes d'activitats

El Centre de dia Sant Jordi de Vic ha celebrat les festes nadalenques amb nombroses activitats per a la gent gran. Cantades de nadales, dinars festius o actuacions musicals, entre d’altres, han format part de la programació. 


El programa d’actes es va iniciar l’1 de desembre amb l’inici del calendari d’Advent i va finalitzar el 5 de gener amb la celebració de Reis. Cada dia, durant el temps d’orientació, les persones usuàries duien a terme una petita activitat: cantar nadales, escriure poemes, compartir històries de Nadal. Els usuaris també van ser els encarregats de decorar amb missatges nadalencs, arbres, pessebres i garlandes els diferents espais del centre de dia. Una decoració que va ambientar els dinars festius. 

Durant aquests dies, les persones usuàries del Centre de dia Sant Jordi van rebre la visita de vàries persones, que van voler desitjar-los unes bones festes: un voluntari, en Josep Porras, acompanyat de la seva guitarra, els nois i noies de l’escola Doctor Joaquim Salarich de Vic amb un recital de nadales, i les famílies de l’Espai Familiar municipal “El Remei”, amb qui van poder compartir una activitat a través de vidres. 

La celebració de Reis va posar el punt final a les activitats. El dia 5 de gener, les persones usuàries van sortir al carrer a rebre el patge reial i van poder compartir amb ell els desitjos per al nou any. 

Compartir: