Celebrem la diada amb activitats compartides

Per celebrar l’arribada de Sant Jordi, els Espais Activa’t de Sant Julià de Vilatorta, Gurb, Sant Quirze de Besora i Santa Eugènia de Berga han organitzat diverses activitats relacionades amb aquesta llegenda popular catalana que han volgut compartir amb altres col·lectius.  


Aquest dijous, les persones usuàries de l’Espai Activa’t de Sant Julià de Vilatorta van participar en una activitat conjunta amb els nens i nenes de l’escola Bellpuig. Durant la trobada, els infants i usuaris van recitar poesies i intercanviar treballs manuals sobre la llegenda de Sant Jordi. Els usuaris també van aprofitar per desitjar bona diada als infants, a través d’uns punts de llibre confeccionats per ells mateixos, i van decorar el centre amb diferents elements característics d’aquesta època de l’any. 

Per la seva banda, els usuaris i usuàries de l’Espai Activa’t de Gurb, juntament amb alumnes de 4t de Primària de les escoles del municipi, avis i àvies del casal de la gent gran i el grup de ball del poble, van participar en una trobada intergeneracional per intercanviar experiències, cantar, ballar i gaudir d’una bona estona plegats. L’activitat va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Gurb, Josep Casassas, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Núria Anglada. El centre també ha participat en un projecte en el qual han treballat refranys i dites populars catalanes. 

Les persones usuàries de l’Espai Activa’t de Sant Quirze de Besora també s’han volgut sumar a la celebració de Sant Jordi i, per desitjar una bona diada a tothom, han immortalitzat una de les seves sortides amb unes targetes de roses. 

Els usuaris de l’Espai Activa’t de Santa Eugènia de Berga han volgut tenir un detall amb els infants de l’escola del municipi i els han regalat un mural per desitjar-los una feliç diada. Per agraïr el detall, els nens i nenes han fet arribar al centre un recull de poemes dels jocs florals. 

Compartir: