Practiquem exercici físic i participem en una activitat intergeneracional

En el marc de la Setmana de la Gent Gran, aquest dilluns, usuaris del Centre de dia Sant Jordi van participar en diverses activitats esportives impulsades per la congregació religiosa les Germanetes dels Pobres. També van reunir-se amb els infants de l’Espai Familiar, amb qui van compartir moments de complicitat. 


Les activitats, incloses dins el 'Primer concurs d'olimpíades Germanetes dels Pobres de Vic 2022', van servir perquè els usuaris i usuàries del Centre de dia Sant Jordi practiquessin exercici físic a l'aire lliure. Bitlles, dards, bàsquet o la petanca són algunes de les propostes esportives que van dur a terme.

Així mateix, el centre de dia va acollir una activitat intergeneracional, emmarcada en els actes del Dia Mundial de l'Activitat Física. L'activitat es va fer conjuntament amb els infants l'Espai Familiar. Usuaris i nens i nenes van compartir una estona molt agradable jugant, rient i ballant al ritme de la música. Una estona en la qual es van generar molts moments de complicitat entre ambdós col·lectius.

Compartir:

Concurs d'olimpíades de les Germanetes dels Pobres
Imatges de l'activitat intergeneracional