Promovem la qualitat de vida i el benestar dels nostres usuaris

En el marc de la Setmana de la Gent Gran de Vic, el Centre de dia Sant Jordi va participar en diverses activitats, com ara una xerrada sobre el maltractament a la gent gran o el dinar de la Festa de Primavera.


Entre la programació de la Setmana de la Gent Gran de Vic, que es va celebrar del 25 d'abril al 5 de maig, hi havia diverses activitats esportives impulsades per la congregació religiosa les Germanetes dels Pobres. Les activitats, incloses dins el 'Primer concurs d'olimpíades Germanetes dels Pobres de Vic 2022', van servir perquè els usuaris i usuàries del Centre de dia Sant Jordi practiquessin exercici físic a l'aire lliure. Bitlles, dards, bàsquet o la petanca són algunes de les propostes esportives que van dur a terme.

Així mateix, els usuaris del centre de dia van assistir a la xerrada 'El maltractament a la gent gran: una realitat oculta'. Durant la trobada, es va parlar del maltractament a la gent gran i com s'està abordant a la ciutat de Vic a través del projecte "Tracta'm bé". La sessió va anar a càrrec de la Dra. Alicia Villanueva, cap d'àrea mèdica de l'EAP Vic (CAP El Remei), i Marta Prat, tècnica social de l'Ajuntament de Vic.

Com a cloenda de les activitats emmarcades en la Setmana de la Gent Gran de Vic, el centre de dia va participar en el dinar de la Festa de la Primavera, que va tenir lloc al recinte firal El Sucre. Usuaris i professionals van gaudir d'un dinar d'allò més bo, acompanyats de membres de diferents entitats de la ciutat.

Compartir:

Recull d'imatges de les activitats emmarcades en la Setmana de la Gent Gran