Celebrem la Setmana de la Gent Gran amb diverses activitats

Per commemorar la Setmana de la Gent Gran, els Espais Activa’t de Sant Julià de Vilatorta han organitzat diferents tallers i xerrades dirigides a les persones usuàries dels centres. 


A l’Espai Activa’t de Sant Julià de Vilatorta, les activitats es van iniciar aquest dilluns amb la visita de la protectora d’animals municipal. La Bea, una treballadora del centre acompanyada de dos gossos, en “Negritu” i el “Ninu”, va explicar a les persones usuàries els inicis de la protectora, el tipus d’animals que acullen i el funcionament del centre. L’activitat va cloure amb un torn de preguntes per part dels usuaris.  

Les activitats van continuar dimecres amb la visita d’un pintor de Sant Julià, en Josep Trilla. L’artista va fer un repàs de la seva trajectòria professional a través d’un passi d’un vídeo amb alguns dels seus quadres i va convidar als usuaris a participar en un taller d’aquarel·la. L’endemà, va ser el torn d’una xerrada sobre alimentació saludable, a càrrec de’n Cèsar, l’infermer del CAP de Sant Julià. En Cèsar va impartir una xerrada en la qual va donar consells pels diferents àpats, va exposar quins són els aliments més importants en la nostra dieta i va comparar algunes dietes d'abans amb d’altres més actuals. La Setmana de la Gent Gran ha finalitzat aquest divendres amb una Quina amb regals. 

Per la seva banda, l’Espai Activa’t de Gurb va iniciar la Setmana de la Gent Gran amb una sessió de música a càrrec de la Sandra, acompanyada de la seva guitarra. Durant la sessió, que va tenir lloc al Mas Esperança, les persones usuàries van poder escoltar temes musicals de diferents gèneres i van poder gaudir d’una estona agradable al ritme de melodies molt diverses. La programació també va incloure el joc interactiu “Ens fem grans” sobre famosos i una xerrada d’alimentació saludable a càrrec de la infermera del CAP de Gurb. 

Compartir: