Participem en diverses activitats culturals

La visita a l'Espai Rocaguinarda, una sessió intergeneracional o tallers per confeccionar treballs manuals són algunes de les activitats que han fet els usuaris dels Espais Activa't d'Olost, Santa Eugènia de Berga, Sant Julià de Vilatorta i Gurb.


En el marc del Dia Mundial dels Museus, els usuaris de l'Espai Activa't d'Olost van fer una visita a l'Espai Rocaguinarda. L'activitat va incloure la projecció d'un audiovisual i una visita guiada per les instal·lacions. Així mateix, els usuaris van disfressar-se de bandolers en record al popular bandoler català Perot Rocaguinarda.

A l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga van rebre la visita dels infants d'una de les escoles del poble i ambdós col·lectius van compartir una activitat intergeneracional. L'activitat es va iniciar amb una breu presentació a càrrec dels nens i nenes i, a continuació, es va procedir a decorar conjuntament els arbres de l'ambulatori amb unes flors gegants elaborades pels usuaris del centre osonenc.

A Sant Julià de Vilatorta, les persones usuàries van participar en un taller per elaborar uns farcells fets amb flors seques aromàtiques, que es cremaran per la revetlla de Sant Joan. La crema es farà al jardí del centre i cada usuari aprofitarà per demanar un desig.

Les persones usuàries de Gurb han confeccionat fruites amb llana, que ells mateixos han penjat per decorar el centre.

Compartir: