La Xarxa Activa't promou activitats saludables

Les persones usuàries de l’Espai Activa’t de Sant Quirze de Besora han participat en una nova sortida emmarcada en el projecte ‘Caminades saludables’. A Santa Eugènia de Berga, el grup d’envelliment actiu ha realitzat una activitat per treballar la imaginació, la creativitat i les capacitats cognitives. 


Cada dimecres al matí, les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Quirze es divideixen en dos grups i, en funció de les seves capacitats, fan una caminada que presenta més o menys dificultat. Les passejades transcorren per l'entorn natural del municipi. En la darrera sortida, van poder gaudir d’un paisatge ple de natura i veure espais d’una gran bellesa a tocar del centre. Aquesta iniciativa es va iniciar el setembre de l’any passat i, des de llavors, s’han dut a terme diverses rutes, que han rebut molt bona acollida per part dels participants. 

A l’Espai Activa’t de Santa Eugènia de Berga, la setmana passada van rebre la visita del bibliobús, el servei de biblioteca mòbil. L’escriptora Imma Pla va impartir una sessió per explicar-los un conte que conté diversos jocs. Les persones usuàries van treballar la imaginació, la creativitat, van fer jocs de paraules, però sobretot, van poder gaudir d’una bona estona aprenent d’una manera diferent i divertida. 

Compartir:

Sortida del grup de caminades saludables
Els usuaris de l'Espai Activa't de Santa Eugènia durant l'activitat de jocs i contes