Participem en una activitat per promoure el bon tracte a les persones grans

Amb motiu del Dia Mundial de la Presa de Consciència sobre l'Abús i el Maltractament a les Persones Grans, el Centre de dia Sant Jordi va acollir una activitat adreçada a les persones usuàries i als seus familiars.


L'activitat va consistir en la lectura d'una sèrie de contes on es recollien històries sobre diferents tipus d'abusos. La lectura dels 'relats amb tracte' va anar a càrrec de dues usuàries que participen en el taller de lectura que ofereix el centre. Seguidament, va tenir lloc una sessió de debat per reflexionar sobre el tema dirigit per la treballadora social de l'Ajuntament de Vic, Sílvia Martin, i la infermera Magda Molas.

La sessió estava emmarcada en la campanya Tracta'm bé, impulsada per l'Ajuntament de Vic conjuntament amb una comissió mixta formada per gent gran usuària de diversos serveis i entitats i treballadors i treballadors vinculades amb serveis per a les persones grans. A banda del Centre de dia, l'activitat també es va dur a terme en altres espais de la capital osonenca.

Compartir: