Visitem una exposició feta amb materials reciclats i organitzem una nova sortida de les 'Caminades saludables'

Les persones usuàries de l’Espai Activa’t de Gurb van visitar recentment l’exposició ‘Becs’, una mostra d’aus confeccionades amb materials recuperats de fusta i ferro. Per la seva banda, l'Espai Activa't de Sant Quirze de Besora va participar en una nova sortida pels voltants del municipi emmarcada en el projecte 'Caminades saludables'.


La mostra, instal·lada a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Gurb, és obra de l'artista rubinenc Pep Borràs, qui treballa amb la filosofia de donar una nova vida als objectes. Durant la visita, els usuaris de l'Espai Activa't de Gurb van poder veure una gran varietat d'aus de diferents espècies, creades a partir de materials recuperats de fusta i de ferro. Tots ells van quedar molt satisfets amb l'exposició i d'allò més fascinats en veure les creacions que es poden fer manipulant aquests dos elements. La sortida estava inclosa dins les activitats programades per celebrar Sant Joan.

Les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Quirze de Besora tampoc es van voler perdre la celebració de la revetlla de Sant Joan i, per commemorar aquesta festivitat, van organitzar una nova sortida emmarcada en el projecte 'Caminades saludables'. Durant la ruta, es van repartir talls de coca perquè els participants poguessin recuperar forces per continuar el recorregut.

Compartir:

Sortida del grup de caminades saludables
Visita a l'exposició 'Becs'