Dinar de germanor per celebrar els 10 anys de la Xarxa Activa't

Amb motiu del desè aniversari de la Xarxa Activa’t, l’Espai Activa’t de Sant Julià de Vilatorta va acollir un dels primers actes que s’han programat per commemorar aquesta fita: un dinar de germanor. És previst que durant el mes de novembre se celebri l’acte oficial dels 10 anys.  


L'activitat va comptar amb la presència de l'alcalde, Joan Carles Rodríguez, i la regidora de Serveis socials, Gent gran, Voluntariat, Cooperació i Cultura de l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta, Cristina Suñén, a més de diversos professionals i persones usuàries de l'Espai Activa't del municipi. En total, hi van assistir una trentena de persones, que van poder gaudir d'una jornada assolellada i un bon dinar al jardí del centre. Després del dinar, els assistents van rebre la visita de la cantautora Sandra Valverde, qui va amenitzar la vetllada amb cançons de l'època.

Per commemorar els 10 anys de la Xarxa Activa't, les persones usuàries també han construït un arbre amb unes targetes amb els seus noms i els d'aquells que ja no hi són. Un record per a tots ells. És previst que, durant el mes de novembre, se celebri l'acte oficial de celebració del 10è aniversari de la Xarxa Activa't.

Compartir: