Participem en diverses activitats intergeneracionals

El Centre de dia Sant Jordi ha organitzat, aquest mes de juliol, un concert i una sessió de lectura adreçada als usuaris del centre, a les seves famílies i als infants de l'Espai Familiar.


El concert, a càrrec de Gemma Dalmau, neta d'una usuària del Centre de dia, la Maria Cinta, va tenir lloc a les instal·lacions del centre. Dalmau va oferir a tots els assistents un repertori complet de cançons amb el seu violoncel. Una vetllada molt emotiva, que va agradar molt a les persones usuàries i, en especial, a la Maria Cinta qui no s'esperava gens la sorpresa que li va voler fer la seva neta.

A banda del concert, el Centre de dia també va organitzar una sessió de lectura, adreçada als usuaris i als infants de l'Espai Familiar. Durant la sessió, diversos usuaris del taller de lectura van llegir el conte "La poma que volia ser estrella", una història per aprendre a reconèixer en un mateix i en els altres aquelles coses que ens fan brillar, l'estrella que tots portem dins. Un cop finalitzada la lectura del llibre, els participants van tastar pomes i van gaudir d'una estona agradable cantant i practicant activitat física.

Compartir: