Activitats d'estiu a la Xarxa Activa't

Els Espais Activa’t de Sant Julià de Vilatorta, Olost, Santa Eugènia de Berga i Sant Quirze de Besora han participat en diverses activitats vinculades a la temporada d’estiu. 


Les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta han decorat els diferents espais del centre amb elements estiuencs i s'han fotografiat amb algun d'ells de fons per desitjar un bon estiu a tothom.

A l'Espai Activa't d'Olost han confeccionat un llibre amb informació d'interès sobre els bolets (tipologia, si són comestibles o no...) i han escrit diferents poemes que sortiran publicats a la revista del poble. Un d'ells parla sobre la vellesa i la relació dels avis i àvies amb els seus nets i netes. També han participat en diverses activitats per celebrar l'estiu.

Per desitjar un bon estiu, les usuàries de l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga han volgut compartir amb tothom una imatge d'elles amb uns ventalls molt originals que els ha regalat el bibliobús del municipi. A la imatge també hi apareix un mural, que la il·lustradora Laia Sauret ha volgut cedir al centre.

A l'Espai de Santa Eugènia de Berga han decorat les instal·lacions amb missatges positius que han escollit les persones usuàries. "Recorda't de ser feliç" o "la diversitat no ens limita" en són alguns exemples.

Compartir:

Les persones usuàries dels Espais Activa't de Sant Julià de Vilatorta i Sant Quirze de Besora us desitgen bon estiu
Els usuaris de l'Espai Activa't d'Olost participen en diverses activitats per celebrar l'estiu
Missatges positius que les persones usuàries de Santa Eugènia de Berga han escollit per decorar el centre