Helena Güell coordinarà els centres de dia del CHV, la FHSC, la FHSJM i la FADO

El Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Fundació Assistencial d'Osona incorporen la nova figura de coordinadora dels centres de dia de totes les institucions.


Des d'aquest 1 d'octubre, Helena Güell és la coordinadora de tots els centres de dia que depenen de la Direcció d'Atenció Intermèdia i Dependència del CHV-FHSC i també de la FADO. Una nova figura que donarà cohesió als programes que es desenvolupen en aquest àmbit assistencial, en coordinació amb les directores tècniques de cada centre i amb la Sotsdirecció de Dependència.

Aquest àmbit engloba els centres de dia Josep Roqué de Manlleu (FHSJM), El Nadal de Vic (FHSC), Sant Jordi de Vic (FADO) i el SAIAR de Folgueroles (FHSC).

Fisioterapeuta amb un Postgrau en 'Promoció de l'autonomia i prevenció de la dependència: Gestió i Intervenció per a gent gran', Helena Güell fa prop de dues dècades que es dedica professionalment a l'atenció de les persones grans.

Després de sis anys de trajectòria en una residència andorrana, Güell es va incorporar a l'equip de la residència i centre de dia El Nadal de Vic l'any 2010 com a fisioterapeuta. L'any 2021, sense deixar la tasca assistencial, va assumir també la responsabilitat de directora tècnica del centre de dia Sant Jordi de Vic, gestionat per la Fundació Assistencial d'Osona. És també docent de la Universitat de Vic - UCC.

Compartir: