Cristina Cernadas és la nova directora tècnica d'El Nadal

La fins ara directora tècnica de la residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà assumeix des d'aquest mes de juny el càrrec de directora tècnica de la residència i centre de dia El Nadal de Vic, en substitució de Montse Blasco.


Llicenciada en Psicologia i amb un Postgrau en Demències i Alzheimer, Cristina Cernadas compta amb una àmplia experiència en l'àmbit geriàtric i d'atenció a la dependència, i amb una trajectòria de 18 anys a la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.

Del 2004 al 2009 va treballar com a psicòloga i directora tècnica de la Residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà. Entre el 2009 i el 2020 va formar part de l'equip d'El Nadal on, a banda de les tasques assistencials, va coordinar la implementació del model d'Atenció Centrada en la Persona (ACP). El juny del 2020 va assumir de nou la direcció de la Residència Fundació Gallifa, tot i mantenir les tasques de suport a la direcció d'El Nadal. En aquests anys, també ha fet tasques docents en l'àmbit de l'atenció sociosanitària, residencial i domiciliària.

Des de l'1 de juny, Cristina Cernadas és la nova directora tècnica de la Residència i Centre de dia El Nadal de Vic. Substitueix en el càrrec a Montse Blasco, qui ha dirigit el centre des del 2009 i qui, des del passat mes de març, exerceix com a sotsdirectora de Dependència del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.

Compartir: