Els Espais Activa't commemoren el 25-N

Els centres de la Xarxa Activa't han commemorat el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diferents treballs manuals elaborats pels seus usuaris. També han escrit i reflexionat sobre la violència de gènere. 


L'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta ha dissenyat un mural sota el lema "Dia Internacional contra la violència de les dones” amb les mans dels seus usuaris plasmades amb el color característic de la lluita feminista, el lila. El mural també incloïa missatges com “No és no”, “prou” i “respecte”. 

Les persones usuàries de l'Espai Activa't de Gurb també s'han volgut sumar a aquesta jornada i han confeccionat una pancarta amb el missatge reivindicatiu “Sí és sí”. 

Finalment, l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga tampoc s'ha volgut perdre aquesta commemoració i les persones usuàries del centre han elaborat un mural amb colors i cartolina sota el lema “La violència no té edat, sí gènere”

Amb totes aquestes manualitats, els centres de la Xarxa Activa't han aprofitat el 25-N per sumar-se a les reivindicacions de la societat i posar en valor la importància de lluitar contra la violència envers les dones en tots els àmbits.

Compartir: