Nadales per celebrar els 10 anys dels Espais Activa't

L'Espai Activa't de Gurb ha acollit aquesta setmana un concert de nadales a càrrec del voluntari Cinto per donar la benvinguda a les festes de Nadal. EL9TV no es va voler perdre l’ocasió i es va desplaçar fins al centre osonenc per conèixer de primera mà com s’hi està vivint l’esperit nadalenc. 


Quan s’acosta Nadal, sovint ve de gust recordar i recuperar algunes nadales i cançons tradicionals d’aquesta època de l’any. Això és precisament el que han fet aquesta setmana els usuaris i professionals de l’Espai Activa’t de Gurb. El centre va organitzar una tarda de música, amb una actuació molt especial a càrrec del voluntari Cinto. La tradicional melodia ‘El noi de la mare’ va ser una de les cançons més sonades de la jornada. 

Amb la voluntat de fer difusió del concert i les diverses activitats que es realitzen als Espais Activa’t (especialment enguany que celebren 10 anys de vida), un equip d’EL9TV es va desplaçar fins al centre de Gurb per entrevistar a usuaris i professionals, així com la coordinadora de l'Àrea d'Envelliment Actiu i Dependència i dels Espais Activa't del Consorci d'Osona de Serveis Socials, Núria viñas. Podeu recuperar el reportatge sencer mitjançant l’enllaç adjunt. 

Compartir: