La celebració de Reis tanca el programa d’activitats nadalenques de la Xarxa Activa't

La visita del patge reial al centre de Gurb va posar el punt final a les activitats nadalenques organitzades per a la gent gran als Espais Activa’t.


El dia 5 de gener, les persones usuàries de l’Espai Activa’t de Gurb van rebre la visita del patge reial i li van fer entrega d’una caixa confeccionada per ells mateixos que contenia els seus propòsits i desitjos de cara al nou any en forma de cartes. A banda de la celebració de Reis, el programa d'activitats nadalenques de tots els centres també va incloure altres propostes com ara cantades de nadales, dinars festius, les celebracions del Dia dels Sants Innocents i el Tió o actuacions musicals, entre d’altres.

Una de les activitats més emotives va ser la cantada de nadales que els usuaris de l’Espai Activa’t de Santa Eugènia de Berga van fer conjuntament amb els infants de l’escola municipal a l’església del poble. Durant l’activitat, es va aprofitar per celebrar els 100 anys d’una usuària, la Roser Panella, i desitjar-li un feliç aniversari d’una manera molt especial. Un reconeixement als valors, l'experiència i els aprenentatges acumulats durant la seva trajectòria vital.

Compartir: