Sarah Mir Roca és la nova directora tècnica d’Àmbit Comunitari d'Atenció a la Dependència

Aquest nou àmbit, dins de l'Àrea de Dependència de CHV-FHSC-FHSJM-FADO, agrupa tota l'activitat que duem a terme a nivell d'Atenció Domiciliària, centres de dia i la xarxa Espais Activa't.


L'Àrea de Dependència que compartim CHV-FHSC-FHSJM-FADO completa la seva estructura directiva. Des del 9 de gener, Sarah Mir Roca (1982, Pineda de Mar) és la nova directora tècnica d'Àmbit Comunitari d’Atenció a la Dependència, una denominació sota la qual s'agrupen el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) d'Osona, l'activitat dels centres de dia per a gent gran i els centres de la xarxa Espais Activa't. Mir dependrà jeràrquicament de la Sots-Direcció de Dependència i treballarà en coordinació amb les actuals referents i coordinadores d'aquests serveis.

Coneixement i capacitat de lideratge

Terapeuta ocupacional i màster en Neurorehabilitació, Mir ha treballat en centres com l'Institut Guttman, l'Hospital de Sant Celoni i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. Un bagatge assistencial al qual suma una important trajectòria en l'àmbit de gestió.

Procedent de la UVic-UCC, on és coordinadora de la Càtedra de Cures Pal·liatives, ha estat responsable del Centre d'Autonomia Personal SÍRIUS VIC; del Servei d'Atenció a l'Estudiant amb Diversitat Funcional (SAEDF), i de Formació Contínua de la Facultat de Medicina i del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials. També ha participat en diversos estudis científics, ha format part del Grup de Recerca en Cronicitat a la Catalunya Central i ha impartit nombrosos cursos i formacions.

Sarah, benvinguda i molts encerts en la teva nova responsabilitat!

Nova etapa al SAD Osona

Com sabeu, des del desembre la Fundació Assistencial d'Osona (FADO) torna a prestar el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) a la comarca. La FADO és una institució experta en aquest model d'atenció, que havia gestionat del 2011 al 2021. Ara, la gestió del servei s'assumeix en el marc l'Àrea de Dependència compartida entre el Consorci Hospitalari de Vic, la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, la Fundació Hospital Sant Jaume de Manlleu i la pròpia FADO. Una nova etapa, en la qual volem seguir donant la millor atenció a les persones usuàries, perquè tinguin una bona qualitat de vida sense haver de deixar casa seva i el seu entorn.

Compartir: