Un febrer ple d'activitats al Centre de dia Sant Jordi

Durant aquest mes, les persones usuàries del centre de dia han participat en nombroses activitats. La celebració de Carnestoltes, un taller de cuina o una activitat per commemorar el Dia Mundial de la Ràdio en són alguns exemples. 


Per celebrar el Carnestoltes, les persones usuàries del Centre de dia Sant Jordi van decorar alguns espais del centre amb cintes, màscares i ornaments de tots colors i els professionals van organitzar una activitat festiva que va consistir a facilitar disfresses als usuaris perquè es poguessin guarnir per a l'ocasió. La jornada, que va culminar amb música i animació, va ser d'allò més divertida!

El mes de febrer també ha estat ple d'activitats vinculades amb dies internacionals. El dilluns 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio, els usuaris van participar en un taller de reminiscència per treballar la memòria, tot recordant algunes de les emissores i programes que han escoltat al llarg de la seva vida i, el divendres 10 de febrer, es va organitzar un taller de cuina per celebrar el Dia Internacional dels Llegums. Durant l'activitat, els participants van elaborar hummus de cigrons, que després va poder degustar tothom qui va voler.

Per si tot això no fos prou, amb motiu del dia internacional d'enviar una carta a un amic, les persones usuàries van escriure cartes destinades a usuaris del Centre de dia El Nadal de Vic, que posteriorment un "carter" els hi farà arribar amb una bústia construïda per ells mateixos. La iniciativa va servir per promoure les relacions interpersonals i obrir els seus camps de comunicació.

Compartir: