Diferents perspectives sobre com veiem la mort

La Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) de la UVic-UCC celebrarà aquest dimecres la desena edició de la Jornada Fi de Vida, enguany sota el nom "Mirades sobre la mort" i amb la participació de professionals del CHV-FHSC. Per assistir-hi, de forma presencial o en línia, cal inscriure's prèviament a través del formulari de la jornada.


La desena Jornada Fi de Vida 'Mirades sobre la mort' tindrà lloc el dimecres 15 de març, a les 18:00h, a la sala Mercè Torrents de l'Edifici C del Campus Miramarges de la UVic-UCC. La trobada comptarà amb una ponència sobre la mort a càrrec de la sociòloga i professora de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar (FCSB) de la UVic-UCC, Anna Ramon, i una taula rodona per compartir perspectives al voltant d'aquest tema amb professionals dels àmbits sanitari, docent, policial i comunicatiu.

Entre els ponents de la taula rodona, hi haurà Xavier Palomar, infermer d'Urgències i Emergències del Consorci Hospitalari de Vic. La conversa estarà moderada per Helena Güell, coordinadora dels centres de dia del CHV, la FHSC, la FHSJM i la FADO.

La desena Jornada Fi de Vida està organitzada per la FCSB i es podrà seguir de forma presencial o en línia. Les persones interessades a assistir-hi, s'hi poden inscriure a través del següent formulari.

Compartir: