Participem en diverses activitats culturals

Una sessió intergeneracional, la visita a l’exposició sobre el Dia Internacional de les Dones de l’Institut de Gurb, una actuació musical o el taller 'Espai Artterapèutic' són algunes de les activitats que han fet els usuaris dels Espais Activa't de Sant Julià de Vilatorta, Santa Eugènia de Berga, Sant Quirze de Besora i Gurb.


En el marc del Dia Internacional de les Dones, els usuaris de l’Espai Activa’t de Gurb van visitar l’Institut de Gurb per veure l’exposició sobre el Dia de la Dona del centre, així com per compartir diverses activitats amb els joves. A l’Espai Activa’t de Sant Julià de Vilatorta van celebrar aquesta festivitat amb una actuació musical a càrrec dels voluntaris Cinto i Àfrica, qui van oferir un recital de cançons de dones importants. 

A Gurb, també van participar en una nova sessió del taller Espai Artterapèutic', una activitat impulsada per la regidoria de Salut, Qualitat de vida i Benestar del municipi que té per objectiu millorar el benestar emocional i l'autoestima de les persones usuàries a través de l'expressió artística.

Els usuaris de l’Espai Activa’t de Santa Eugènia de Berga van visitar els infants de l’escola Jacint Verdaguer i van poder compartir una estona plegats intercanviant endevinalles. Una activitat dinàmica i d’allò més divertida. 

Les persones usuàries de Sant Quirze de Besora van poder gaudir d’una nova actuació musical a càrrec del voluntari Cinto. 

Compartir: