Un març ple d’activitats als Espais Activa’t

Durant aquest mes, les persones usuàries dels Espais Activa't de Sant Julià de Vilatorta, Olost, Santa Eugènia de Berga, Gurb i Sant Quirze de Besora han participat en diverses activitats per celebrar l'arribada de la primavera. Un taller de decoració, una nova sortida del grup de caminades saludables o la preparació de l'hort en són alguns exemples.


Les persones usuàries de l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta van rebre la visita dels nens i nenes de l'Escola de Bellpuig i els hi van explicar el conte del Patufet amb una funció teatralitzada.

A l'Espai Activa't d'Olost van celebrar l'arribada de la primavera amb una actuació musical a càrrec del voluntari Cinto i van confeccionar uns barrets amb bicicletes estampades per animar, des de primera línia, els participants de la volta ciclista. Una experiència que va agradar molt als usuaris.

A Gurb, van dur a terme la darrera sessió del taller Espai Artterapèutic', una activitat impulsada per la regidoria de Salut, Qualitat de vida i Benestar del municipi que té per objectiu millorar el benestar emocional i l'autoestima de les persones usuàries a través de l'expressió artística. La sessió va ser d'allò més productiva i va agradar molt als usuaris i famílies de Gurb que es van acostar al centre.

Els usuaris del grup de caminades saludables de Sant Quirze de Besora van participar en una nova sortida en la qual van poder descobrir nous indrets i passejar per alguns espais del municipi.

A l'Espai Activa't de Sant Julià de Vilatorta, els usuaris van començar a preparar l'hort del centre i a posar la terra a punt per fer el planter.

Les persones usuàries de l'Espai Activa't de Santa Eugènia de Berga van decorar el centre amb elements ornamentals de primavera.

Compartir: