Els usuaris del Centre de dia Sant Jordi participen en diverses activitats culturals per celebrar la primavera

Aquest mes, les persones usuàries han visitat el museu d'art medieval de Vic i han compartit una activitat intergeneracional amb els infants de l'Espai Familiar. 


El passat 23 de març, quatre usuaris del Centre de dia Sant Jordi van fer una visita guiada al Museu Episcopal de Vic (MEV), juntament amb altres persones procedents d'entitats de la ciutat, com ara la Creu Roja o les Germanetes. En la visita, tots ells van poder conèixer de primera mà diverses obres del museu i resoldre tots els dubtes que els anaven sorgint. L'activitat, emmarcada dins la programació de Vic 'Cultura i Benestar', va fer les delícies de tots els assistents, que esperen poder-la repetir ben aviat.

A banda de la visita guiada al MEV, els usuaris del Centre de dia Sant Jordi van participar en una activitat intergeneracional per celebrar l'arribada de la primavera. En aquesta ocasió, les persones usuàries juntament amb els infants de l'Espai Familiar, van fer ús de diversos materials per pintar i expressar tot allò que sentien en aquell moment. Pintures, flors, pinzells, espumes, cartolines... són alguns dels materials que van utilitzar. La creativitat i la interacció van ser claus. El resultat: una explosió de colors per donar la benvinguda a la primavera!

Compartir: