Els usuaris dels Espais Activa't participen en diverses activitats lúdiques i culturals

Aquest mes, les persones usuàries dels Espais Activa’t d’Olost, Sant Quirze de Besora i Gurb han dut a terme nombroses activitats i tallers. Xerrades formatives sobre la prevenció d’accidents a la llar i les caigudes, una visita en una exposició de pintura, una nova sortida del grup de caminades saludables o tallers artístics per preparar la diada de Sant Jordi en són alguns exemples.  


Els usuaris de l'Espai Activa't d'Olost van participar recentment en una xerrada sobre la prevenció d'accidents a la llar impartida pels Bombers de Vic. Durant la sessió informativa, els Bombers van exposar diversos consells per saber prevenir i actuar correctament davant d'una emergència domèstica i van explicar algunes mesures bàsiques de prevenció i seguretat a la llar, com ara revisar que els endolls estiguin en bon estat, no sobrecarregar la instal·lació elèctrica, comprovar que els aparells de calefacció funcionin bé o no acostar estufes als mobles.

La sessió estava emmarcada en el cicle de xerrades organitzades pels Espais Activa't amb el suport dels Bombers de Vic i Torelló, així com dels ajuntaments dels municipis adherits al servei: Sant Julià de Vilatorta, Gurb, Santa Eugènia de Berga i Sant Quirze de Besora.

A l'Espai Activa't de Sant Quirze de Besora, el grup de caminades saludables va participar en una nova sortida. L'activitat va servir per descobrir nous racons del municipi i practicar activitat física. Amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi, els usuaris van confeccionar treballs manuals amb diversos materials (cartolines, fils, paper i colors). Entre els treballs, hi ha unes lletres fetes a mà d'allò més divertides i acolorides i un poema per desitjar una bona diada a la gent del municipi.

A Gurb, els usuaris van visitar una exposició de pintura a càrrec de Jordi Costa. La mostra, exposada a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Gurb, es podrà veure fins al pròxim 31 de maig. No us la perdeu!

Les persones usuàries també van participar en jocs interactius i en una sessió sobre la prevenció de caigudes, emmarcada en el cicle de xerrades saludables.

Compartir: